Torné Thuji
| Konu: TAÊ VE DERDÊ MERDENÊ Çarş. Haz. 11, 2008 11:45 am | |
| TAÊ VE DERDÊ MERDENÊ
Kam se vazo, xılbené, bené ra rast Hardi sero, kes néverdo, ma ra hast Dısmen dine çımde rast, ma ki délmast Heqo! çao to da, ma to ra çı wast
Kerdi ve mane, welat bıne ra tast Péro rızna, qomé ma ke çı vırast Zoné ma, zagoné ma coru néwast Eve ho merdi, dısmeni kerdi hast
Derdé merdené, pesewa, perozo Néverda xér, qe zıme, qe verozo Heqo! yé nayine sené marazo Ma ra néverday, çı çéna, çı lazo
Ma! ni çıra ho ré niya dısmené Persé sari, ma de sare uncené İnsoni niyé, meraxé merdené Ve ho dısmené weşiye ramıtené
Yé eve xırava ho némanené Ewro né, rozé belayé vénené Maro sérnékené, çımu remnené Çı ke cıra vame, qe néhesnené
Torné Thuji qomé ho ré berveno Rehet verdé, keşi verver nébeno Vano, qewxa ra kes xér névéneno Verde ra, keşi de qewxa néwazeno
En son Torné Thuji tarafından Salı Haz. 08, 2010 2:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
Torné Thuji
| Konu: QEWXA RA ÇiÊ NÊ VÊJiNO Salı Haz. 08, 2010 2:42 pm | |
| QEWXA RA ÇiÊ NÊ VÊJiNO
Déyme qewxa ra çiyé névéjino Can rehet néno, qéy rehet erjino Her çi eve rındiye vırajino Qewxa de, çiyo ke rındo, rıjino
Taé, pérodayiş çiyé saykené Wayiré toway né, derdé merdené Merexé can daene u kiştené Dısmené weşie rınd ramıtené
Kiştene, dina serro nébiyéne Dısmenéni qe, névırajiyéne Insoniye, çheke ki nézonéne Çıra bızoné ke, pé se kerdéne
Insoni, péro zuvin ré olvaji Péro bené béguna u xérbaji Ez sıma ra jüya de bine vaji Qe kes nébiyéne şéhid u qaji
Kesi ve kiştene ho négoynéne Nébiyayi qe zuvini nésoynéne Merdene né, qa weşiye zonéne Qe kes bıné hardi de népoynéne
Coka bé ma u bé pi némendéne Qomi zoné ho nusnéne, wendéne Kes motaz nébiyéne, nékerdéne Keşi goni nélımıténe, néwerdéne
Ne qewxa kerda serva zoruzexti Torné Thuji, ne wasto seré texti Naé ke wazené qewxa na wexti Şerrud u béxéri, hem ki bébexti
| |
|