FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM

Tartisma Forumu

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sayın Dersim Forumu yönetimi ve forum okuyucularına,

YazarMesaj
DERSIM D
Misafir

Sayın Dersim Forumu yönetimi ve forum okuyucularına, Empty
MesajKonu: Sayın Dersim Forumu yönetimi ve forum okuyucularına,   Sayın Dersim Forumu yönetimi ve forum okuyucularına, EmptyÇarş. Haz. 17, 2009 9:28 pm

Bilindiği gibi son günlerde Foruma yönelik saldırılar ve provaktif içerikli yazıların artması ve foruma asılması üzerine; D.Forumun teknik yönleriyle uğraşan arkadaşın talebiyle 14 Haziran '09 tarihide bir günlüğüne foruma gözcülük yaptım. Öneriyi bana getiren arkadaşın (iyi niyetli olmasına karşın) forum yönetimine ulaşmadan önce bana bildirmesi HOŞ bir durum olmadı.Adeta 'Forumda Darbe' gibi algılanmalara yol açtı.

Akabinde (tecrübesizlikten dolayı) istenmeyen hatalar da yapıldı.Provaktif yazılar silinirken bu arada silinmemesi gereken yazılar da silindi.

Başta Dersim Forumu yönetimi olmak üzere ve forum okuyucularından özür diliyorum!

Umarum forumla ilgilenen arkadaşların forum denetimi için gerekli önlemleri alır, forumu gözetleme v.b. gibi sorunları en kısa zamanda hallederler.

Dersim Forumu yönetimine başarılar dilerim!

Forum adına imzayı kullandığım bu son yazı olacak.Bu yazi forum okuyucuları tarafından okunduktan sonra forumda kaldırabilirsiniz.........

«GÖZCÜ»

Sayın Dersim Forumu yönetimi ve forum okuyucularına,
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» foruma
» OZGUR BAKIS FORUMU
» DERSIM-38 (1)+(2)