|
| MUZUR ÇISMÉ RO U CANi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Torné Thuji
| Konu: MUZUR ÇISMÉ RO U CANi Cuma Ekim 16, 2009 9:27 pm | |
| -*- *-* MUZUR ÇISMÉ RO U CANO
Ollem bızono hala désımız se vano Désım u désımız ré, Muzur ro u cano Coru bé ko u héyni u çhemu memano Désım esto, çıqa ke Muzur ho tadano
O dina ma de eve name u vengiyo Ko u çısme u çhemé ho ra ki jargiyo Hêyniyé Muzuri marê hewsé dergiyo İtiqaté ma de o, kemeré çhengiyo
Ma Muzur, Désımi ré çısmé ro u cano Desımız niya zono, hertım niya vano Eve çımo ğelet, coru pıro nia nédano Désımız wayir vone ke, Muzur bımano
Vora ke, zımıstani kou ro vorena Hata ve omnani kou serro manena Vıloşina ro, de cerdu ma de rézena Resena pê, çırtanu de bel bena
Kouné Désımi ro qa vore bıvoro Ağwa heyniyu mevındo, bıgurro Ro u can, ko u çhemi ra Muzıro Ta era ho do, va Désim memıro
Ewro vıle çewto, qom béheduro Désımız ke, dawa Muzıri ra duro Bara azé Désımi ré, her çi zuro Némanena ke, gepéê ağwe buro
Veréniye ro çhemu gıré dané Nafaé Désım de koka her çi ané Tepısé ağwe, Désim rê fermané Bé dae ke! Koyi bé wele bımané
Torné Thuji
En son Torné Thuji tarafından Çarş. Haz. 09, 2010 9:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | Torné Thuji
| Konu: HONA KE NÊMERDO HARD U HEWA Cuma Ekim 16, 2009 9:32 pm | |
| -*- HONA KE NÊMERDO HARD U HEWA
Caé pi u khalıkuné ke, tırr u kaşi Hona é tırru ra esté, dar u vaşi Cıré wayiro, kam ke tede rae ra şi Bé hard bené xam, caé ho de, xaşi
Sari qerari dé, ma pro sér kerdo Sené aqılo, ma hardé ho caverdo Hard u ağwe u hewa ke némerdo Caé weşiyo, çıqa ke çele de serdo
Düey bıkeré ke zof çi névırajiyo Koti kerdo béton, dest ra véjiyo Sa vime ke hard qılérın nébiyo Hard zengıno, çıqa ke nézoniyo
Ollem zono, yé ma tır u bendıno Kemer u kuçé hardé ma rengıno Qom qey welat u zoné ra vérdıno Haur ki niyo, hard çıqa zengıno
De her ca ison rameno weşiye Heq zoneno, weşiye ke zoniye Qe keşi de néramina dısmeniye Werté ho de cé mebırné lézımiye
Televizyon u kompüturi véjiyé Jubini ra xeverdar u baqıliyé Theyr u thur u her çiré olvojiyé Qimet ke da hard u ağwe, isoniyé Torné Thuji
En son Torné Thuji tarafından Çarş. Haz. 09, 2010 9:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Torné Thuji
| Konu: DÊSIM BÊ MUZIRi NÊBENO Çarş. Haz. 09, 2010 9:44 pm | |
| -*- DÊSIM BÊ MUZIRi NÊBENO
Kouné kemer u çağılınu de rezena Eskewtuné bıné hardi de ki vındena Zé sıté sıpeyi, Ağwa Muzıri belbena Kef u kopır, ede ho ser de erzena
Vora kou zımıstani pésero nijina Tan u tiji ke vénena, vore vıloşina Sona goluné bıné hardi de oroşina Bena çewres çıme héyni, héni véjina
İtıqaté ma désımu de jiarge zonina Çéfé ho wast, ta dana ro ho çerexina Ca cade verté dew u suku de vénina Ge békes, gosé ho rehet, gran gran uncina
Dormé Çhemuné ma, tıvana ceneto Çhemi esté ke, ca désımu ré welato Çéwesae! sené dısmeno, to tede veto De! heté ra ki wayiré text u dewleto
Welaté mırcolık u mor u mılaununo Taé theyr u thuri ré xané seré rauno Hem ki, vırara maa surbelek mosuno Wayiré dar u ber u sung u rıvésuno
Hercaé ho nos u neqsé desté wayiri Hesreta, désımız ke cıra kuno duri Hundé ke bıgurro ağwa Çhemé Muzıri Désımız ki wayiré huzur u heduri
Torné Thuji | |
| | | | MUZUR ÇISMÉ RO U CANi | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |