Torné Thuji
| Konu: HAZIR U NAZIR Ê KAMi A Cuma Ocak 08, 2010 2:47 am | |
| * HAZIR U NAZIR Ê KAMi A
Eve ho cor qatuné seri ro vındena Koti ro niadana, çı bıvo vénena Cané to ke çı wazeno, de tı éy kena Çéçévésae, ma tı ma ra çı wazena
Taé to kerdi dummi, bom u budelayi Taé béxudé, béfamé, ho nézonayi Ve vatena to, ameyi ma de véjiyayi Kerd, nékerd, yaxéyi cıra néxelesnayi
Qa to tayé kerdi harumor, ma de veti Xıravi péro to rusnayi, zof ki sıxleti Şerruduné to her heti ro ma gureti To maré kerdi dısmeni, hundé hometi
Rınd u xırave veho dest ra vırazena Çı qeda u bela bıvo, made vezena Cané to wast, nébiyau soynena Bena çhepelé maro cau ro erzena
Kerdené to ma ro, maqa beşiye éndi Ma ki desti kerdi ra, qa düeyi wendi Beşiyé zon u qomu serro ka u fendi Guna u qusıré to ra, béwayir mendi
Xér u şerr yé to, maqa her çiré wayira Kerdené to se soné Torné Thuji vira Qeda u bela duri néfişt, to qe cıra Sari ré ki tım u tım hazır u nazır a 21.01.2008 Çewti dayi, rınd u raşti gureti cıra Maqa tı her çiyo rınd u xırav zonena
En son Torné Thuji tarafından Cuma Ocak 08, 2010 3:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Torné Thuji
| Konu: HAZIR U NAZIR Ê KAMiA Cuma Ocak 08, 2010 2:53 am | |
| HAZIR U NAZIR Ê KAMiA
Maqa cor katuné seri ro vındena Kotiro niadana, çı bıvo vénena Cané to ke çı wazeno, qa tı éy kena Çéçévésae, ma tı ma ra çı wazena
Tayé to kerdi dummi, bom u budelai Tayé béxud u béfam u ho né zonai Ve vatena to, amei ma de véjiyai Kerd, né kerd, yaxéi cıra né xelesnai
Rınd u xırave desté to ra vırajiye Qesa xırave heté rındu ser erjiye Çıqa ke cıra remai, ve zor soyniye Qeda, bela, néweşiye tede véjiye
Qa to tayé kerdi har u mor, ma de veti Maqa senıki çi niyé, zof ki sıxleti Şerruduné to her heti ro ma gureti To ma ré kerdi dısmeni, hundé hometi
Kerdené to ma ro qa bes né biye, éndi Ma çi desti kerdi ra, qa hundé düei wendi Zon u qomé ma serro kéy qédiné na fendi Guna u qusıré to ra, bé wayir mendi Xér u şerr yé to, maqa her çiré wayira Kerdené to se soné Torné Thuji vira Çhewti dai, rınd u rasti gureti cıra Sari ré ki tım u tım hazır u nazır a
Torné Thuji 21.01.2008 | |
|