Torné Thuji
Mesaj Sayýsý : 215 Yaþ : 77 Kayýt tarihi : 06/02/08
| Konu: CÊNi MA U WAÉ Perþ. Mart 04, 2010 4:12 pm | |
| * CÊNi MA U WAÉ
Çýme belek, mésin, þia u zengi Porré ho ki, finé her hal u rengi Va vazé, rýndé melaimé bévengi Bévengi ki, ison ré nébené dengi
Qayté ho bývé, néjdi de wajiné Eve sowda roji rýndek viarniné Derdé sowda, qe rehet néweriné Bé sowda ki, desti pé nécériné
Ma u wai, ke þéré mordemi ver Cérayi vero, aqýl yéno sari ser É ke nézoné, qom maneno péyser Péyseri kené ve bébextu verver
Bézar kerdi, lewe de névýndené Mordem se vazo, é zé ho famkené Finé sowda, ho dýme ra fetelnené Bé sowda ki, gos u kherýku bené
Qomi ra bi, isoniye ra duri koné Baqýli tým rewþé ra a ho zoné Ge hédi, ge pét, gegane vozoné Rýnd niyo, ke tým vatene ra soné
Wastena ho bena, é çý wazené Aqýl sarre ra bené, ke heskené Bené adýr u kýle, sowda pozené Werd caverdino, mérýké ho wené
Domanuné horé wené derd u qari Rasnenéra, ve ho bené hemegdari Laz, çénu ré né, tornu ré výlei bari Azuné ho sero néwazené þiya sari
Hem téy qarino, hem cýra hesbeno Gýzýkýn u hérsýn, kes néwazeno Bý huyé ma u wayi, ison huyeno Ma vera çhýmuno, ison véneno Torné Thuji Né wajiné…….. : istenmezler Cérené ro ... ver: yalvarýyorlar - -Verocérayene : yalvarmak, yakarmak Kené . . . verver… : muhatap ederler - -Ververkerdene : muhatap etmek | |
|