Torné Thuji
| Konu: KHALIKUNÊ MA HÊNi NÊVATO Paz Mart 07, 2010 3:07 pm | |
| * KHALIKUNÊ MA HÊNi NÊVATO
Qa wela mı, va cor de saré dine ro vo Hemi ki va qéçi mayisa usari pıro vo Kam vazo Zoné Ma, lewçewt u zaravo Ma bestneno sari ra, dinu ré morevao
Khalıkuné ma qe coru ‘lewçewt’ névato Ca u waré ma, yé mao, tım maré welato Ve zoné ho, aqılé mordemi qat ve qato Khalıku vato Zoné ma, zovina ejyato
İyé ke Zoné ma ré, zaravaé sari vané Zoné ma nézoné, cuawé qesu nédané Kam beno va bıvo, qa mara dur u yané Roé ho roto, balé aqıl ra morım memané
Zoné ma nébeno kaé khurr u therrıku Maqa ma ré zono, zoné pi u khalıku Ma mekeré, huréndiya roé ho sıkıtu Eve ma, mehuyayné her u kutıku
Bé zoné ho, mordem qa bé sowdao Qa bé zoné mordemi, roé ho merdao Sunık u senate ra zof duri mendao Qomo bé zon; hem morım, hem vorde tondao
Qomo! Eve heq vone, ju zoné ma niyo Tırkiyé ma ki, qe ero zuvini néşiyo Çondséy serra, yé ma u dinu niya viyo Ê némısé, zoné dine ma het ra zoniyo
Torné Thuji tım vano, no sené dewrano Dormé mordemi ke pırré ilim u irfano Ve ilım u irfan mordem bé zon bımano Heq ke heqo, qa sevevu ré néverdano Torné Thuji- 21.08.08 | |
|