Torné Thuji
| Konu: TI MORIM VERDANA Çarş. Haz. 23, 2010 10:18 am | |
| * TI MORIM VERDANA
Her çira cora ca gureto, tı reheta Caé to reheto, to tım raa ho veta To ra gore, ne cizğio neçi ke xeta Toré, mevazé péyniya ho sılameta
Heqa; çı nusnena, eve ho nézonena Ğeleta ho ré, tı coru wayir nébena Melekuné ho bile, tı husku soynena Uncia ki cérena ra, tı hosav persena
Çéfé to çı ke wazeno, tım tı éy kena Wayir tiya, zé vatena ho hosavnena Taine davacor, tı orazu ro rusnena Taine çéfé hora, tı davacér voznena
Ma qéy, yé ma taine cigeru vésnena Cıré bela de belayi sero, tı rusnena Adıré ho ra, soji; tı sari sero poznena Heté ra ki; sew u roz ho dıma voznena
Tainé çare ra bındeştiye, tı nusnena Zor u zext u zulmé ho, ero cı mısnena Horé çiyé wast, vıréniye ro cı bırnena Zolımu ki, ve vatena dinu tı orosnena
Feq u fıqari zolımu dımera, tı voznena Cigeru ki, dinu zerre de tı vésnena Çirina dine, coru ve ho, qe néhesnena Raa to mızğeliya, yé to zelal nébena
Zoré to sero wo, pesew, perroz kuyena Ma! Na qomé feqir ra, tı hona çı wazena Zulmé hiré hozar serri bın de, tı nalnena Ju zoné ho bi, tı déy ra ki morım verdana
Torné Thuji | |
|