Torné Thuji
| Konu: -* HONA TO RA MEVÊRO *- C.tesi Tem. 24, 2010 12:23 pm | |
|
HONA TO RA MEVÊRO
Taê mordemi estê, tım pırê marazê Keşi gos nêdane, sekeme, sıma vazê Laukê ma çarnê, tomıri dest de sazê Marê zêde vênenê, sowda u avazê
Dısmenê zonê ma, nêverdanê xızmete Zovi nê! tora ki, vanê Heqê homete Bena ke, ma zonê ho rê fina hosrete Senê Heqa! İzna to ra zon bi tomete
Ma çıra yê mayêma bınê lıngu dero Zor u zext kêmi nêbeno, hardê ma sero Ma zoneme ke, o senê fıkro dine vero Jiar u diarê ma, dinu çım de pul u pero
Wazené, mıxeneto ke wertê ma derê Rısvet ra qan kerê, aqıl ke vêri serê Adır ver kerê, gem u bırê ma qırker Ser vêran kerê, bıne ra ra tasê, berê
Çond sey serriê, çımê ho Dêsım dero Sar se bêro hardê dewrêşi lone kero Bınê hardê ma ra zern u şêm vezo bero Siyanur u zêhirê ho verdo, tarrê ma sero
Tı senê wayira, to ra mordem mevêro Se beno! Ju heqo de bin rastê to bêro Pers kero, sar çıra coro, qomê ma cêro Dest ro belıka to no, to ma ra bicêro
Tornê Thuji Heqê zê to ra ki mevêro Eve izna to ki, dısmenê Dersımi bêro Ver gırêdo, çem tepıs vo, voro wecêro Rau meverdo, mordem pıra bêro, şêro
| |
|