Torné Thuji
| Konu: BAQIL DURi MEMANO Çarş. Ekim 22, 2008 9:54 am | |
| BAQIL DURi MEMANO
Tawğé ma de, maqa her çi vera çımano Bé wahiriya qomi ra, zon péyser memano Eke wazeno, zono xo dina sero bımano Desté ke cıré bi derg, hewe ra néverdano
Ma ki va, qa wendo; wahiré ilım u irfano Maqa o, éndi derduné maré ki dermano Qesuné ke bıraé de ma vezeno, ano Qa çı zoneno, çı newe mıseno, gırano
Kam se vano, vazo; qe coru duri memano Hem baqılo, zoneno, hemi ki aqıl dano Qomi ré çı ke lozım beno, zoneno, vano İson çınay ré ke vano, no ilım u irfano
Çı bıvo, ravér sono, qom eke poşti dano Vizér u dem u meste ré ke wahiro, xanedano Xanedan, qesa xo pémeno, qa héni vano Çé xanedani tım wahiré arşivé khano
Mordemo ke hem baqılo, hem ki xanedano Qe qomé ho ra heredano, qe dur u yano Mordem gere dıma şéro, dêy verde bıwano Verocéro, qé lew çımu ra, ya ki destu rano
Qa baqıl derd u khulé qomi ré dermano Duri bımano, qomé ho bé derman verdano Eve ho deşti ki, qomé ho péyser tondano Azé déyi ki namé déy coru wenédano
Torné Thuji ré bé wahiréni derdo gırano Qomé xo gos ro cıno, qa hala cıra sevano Hawuré huyo, o qe goni ağwe nédano Zoni ré wahiro, hundé ke ro tede bımano Torné Thuji-12.09.2008 | |
|