Torné Thuji
Mesaj Sayýsý : 215 Yaþ : 77 Kayýt tarihi : 06/02/08
| Konu: AQILDAR YA KÝ BAQIL Paz Tem. 18, 2010 2:54 am | |
|
AQILDAR YA BAQIL
Baqýl ke qomi u der u dori het ra zonino Se beno bývo, coru qomi ra néheredino Týmutým qom u péra ho ré wayir véjino Qe cý ré heqeret beno, qeçi zur soynino
Na dina sero baqýlé qe qomé zéde niyé Baqýlé ke esté, taé ki qe cý ra névéniyé Ýyé ke névéniyé, qa keþi het ra nézoniyé Baqýlé ke nézoniyé, qomi dest ra véjiyé
Wayiré namiyo, qomi het ra eke vénino Rew ya herey, baqýli se ke kerdo, zonino Xýzmeta sari býkero, qe qimet cý nédino Tarix ra namé baqýli tým ma qa nusnino
Namé baqýli qom u péra déy het ra wanino Baqýl ke qomi ré wahir vo, ma qa nusnino Namé déy, az u azé déy het ra ki zonino Hundaé ke zoné pi u khalýki we nédarino
Baqýl uyo ke; hem qomi, hem dina naskeno Derd u khulé qomi ré, insani ré wayir beno Tenge de ki, zé Xýzýré Khali boyna reseno Kam vano vazo, baqýl qomi ra duri nébeno
Baqýl tým u tým zoneno, dina sero se beno Coru qaré býndestiye untene néwazeno Býndest vone ki, héni qe zéde névýndeno Qom u péra ho ki býndestiye ra xelesneno
Qa ewro baqýlé ma eke sari dýma soné Sar qe mezal cý nédano ke baré výli roné Aqýldari qe huréndiya mordemi nékoné Hundaé ke rasta sari, yé qomé ho býzoné
Khalýké ma vato, aqýldari mevé béçéveri Poþti ra qomé ho, rü meçarné heté teveri Qenderve aðwe, ez coru bé dinu meweri Aqýldari lýnguné ho sero vé, mevé serseri
| |
|